2-LKT: Vecno mesto - RIM

Hm, menda res vse poti vodijo v Rim. Po prespani noci in jutranji dobri volji o poletu, so se crne misli prikradle ponovno ob doooolgi vrsti pred okencem china airline....seveda, protestniki v Bangkoku so dobili zalet....hop in je nas se letaliski stolp in kontrolni obelisk. Vse da se predragi vodja ne bi mogel vrniti iz obiska v Peruju....beda...mar bi mu poslal pisemsko bombo :)

No, sranje, da bi caps lock stisnu. Cel dan iskanje alternativ, preko Tajpeja, Singapurja, Dunaja....vse neuspesno....menda tud po zaslugi...eh, ne bomo o imenih....Ne preostane drugega kot na vlak in v center italijanske prestolnice.

Nasa skupinica pa je ze malo podobna reality showom....nisem se se odlocu al je BB ali Kmetija, ker se se nismo skregal :). Dva sta ze sla domu, ostali pa smo sredi Rima v fajnem hostlu in nas 20 deli 4 sobe....ampak smo fajn, tak da bo ime showa verjetno kako tretje.... pravkar zakljucili party v baru hostla, tko da je mozno, da je kaka tipkarska greska vec :)
Aja, poglavitno.....zato smo se odlocl, ker je polet iz Rima v nedeljo direkt v Vietnam, torej zgubimo Laos, vse ostalo je po planu...med nami je celo bolje tako. Hvala za vse spodbudne besede....Zadeve se menjujejo iz minute v minute, sam za naslednjih 600 minut mi je cist vseen...grem spat....fotk ne morem prlimat....hostel security policy....eh...

3 komentarji:

Ines pravi ...

jeeeeeeej!! pogumno naprej!! naša (vaša) četica koraka, strumno in veseelo .. brez mačet in po pameti!:)

AndrejK pravi ...

Hej bejbi! Ja, bojim se sam da se po zuru v hostel baru nobenmu ne ljubilo domu oz. na avion :)
Prav neverjeten je bil odziv, ko je bila opcija, da gremo dva dni domov.....NI SAAAAANSS!! Torej Zurka...do konca...do fontane di trevi, pa do rodeta ce bo treba...ajde, javi mi za petek...cao cao

Anonimni pravi ...

in vse to bi bilo mimo, če bi en dan prej odletel. No ja, vse je za nekaj dobro. Sta si že ogledala Kolosej? :)
Upam, da vam uspe prit vsaj do ostalih držav.

Lp
S