17-LKT Iz Kambodze nazaj v Tajsko...

...in to v prestolnico. BANGKOK. Crazy town. Ampak po vrsti....Vic bi se zacel: Kako ves, da nisi vec v Kambodzi? Nimas vec svezih busk na glavi....., ki jih dobis pri voznji po njihovih rudarskih cestah...take smo imeli pred sabo se za cca. 4 ure....po mejnem prehodu pa se je zacela civilizacija....Do Bangkoka smo se vozili se dobrih 5 ur in ob 16h koncno prispeli.

Ze pri voznji do mestnega centra, kjer imamo hotel, se vidi, da gre za velemesto (in pri internetni povezavi tud :). Jutri se locimo, nekaj jih je na skrajsanem programu in letijo domov, ena skupina gre na jug - uzivat na plazo, kaveljci in korenine pa na treking na sever Tajske!Doslej se nisem imel moznosti predstaviti najboljse pijace na svetu, ki je ANANASOV SOK! Pa ne un iz Spara al pa tetrapaka, okus sploh ni isti...tegapa bi lahko pil do nezavesti. Svez sadez ti pred ocmi olupi, razreze in zmiksa...uzitek!!


Za konec bloga, ki je danes res skromen, zaradi poti in utrujenosti in ker se vecer sele zacenja, za konec prilagam le se utrip vecernega Bangkoka na Khao San Roadu, kjer je kot v mravljiscu....


Zdej gremo pa na ogled PAT PONG SHOW-a, ni ravno olimpijska disciplina, so pa zogice in predmeti in ....a je ze kej snega doma???

2 komentarja:

Anonimni pravi ...

Snega nič od nič. Samo dež dež dež. Že grozijo poplave :( Pošlji kaj tega ananasovega soka k nam :D

Anonimni pravi ...

ka ni snega !?!!? Sneg je !! Na Kaninu ga je zapadlo rekordno, nekaj čez 5 m, Kranjska gora je zasuta s snegom, na trojanah je tudi belo po tleh. Ok, edino Celje je bolj zalito kot ne :)